لک و کک و مک در کرج

ساخت وبلاگ

راه حلی برای پیشگیری و درمان  لک و کک و مک در کرج 
لکه های کوچک قهوه ایک و مکه روی بدن و صورت برخی افراد در واقع توده هایی از رنگدانه ملانین هستند. این کک و مک با جذب اشعه ماوراء بنفش از پوست در برابر آسیب های خورشید محافظت می کند. ظهور کک و مک روی پوست هم با ژنتیک و هم با قرار گرفتن در معرض نور خورشید مرتبط است. در واقع دوقلوهای همسان از نظر تعداد این لکه ها کاملا شبیه هم هستند.

اشعه خورشید باعث تحریک تولید ملانین در پوست می شود. به این ترتیب پوست با هوای گرم سازگار می شود. بنابراین یک روز زیر نور خورشید می تواند به جای برنزه کردن پوست باعث افزایش کک و مک می شود.

کک و مک لکه های صاف و گردی هستند که می توانند به اندازه یک ناخن باشند. لکه هایی که بدون ترتیب خاصی روی پوست ایجاد و پخش می شوند، مخصوصاً پس از تماس مکرر با نور خورشید، مخصوصاً در افرادی که پوست سفید و روشن دارند، رنگ کک و مک متفاوت است، ممکن است قرمز، زرد، خرمایی، قهوه ای باشد. شفاف یا سیاه باشد. اما همیشه تیره تر از رنگ پوست اطراف است زیرا در نتیجه رنگدانه های تیره باقی مانده به نام ملانین ایجاد می شوند.

نور خورشید و اشعه خورشید پرتوهای فرابنفش (UV) ساطع می کنند. پس از قرار گرفتن در معرض آفتاب، پوست شما ضخیم می شود و رنگدانه ملانین در سلول های تولید کننده رنگ (ملانوسیت ها) شروع به تولید رنگ می کند. افراد تیره پوست نسبت به افراد بلوند و مو روشن نسبت به آفتاب حساس ترند. البته افرادی که پوست تیره دارند به طور کامل در برابر اثرات نور خورشید مقاوم نیستند و حتی با قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور خورشید ممکن است دچار آفتاب سوختگی شوند. صرف نظر از رنگ پوست، کک و مک نتیجه توزیع نابرابر رنگدانه ملانین در پوست است. کک و مک چیزی نیست جز رسوب غیرطبیعی ملانین در جایی روی پوست.

خالبرداری در کرج 

تیرگی باقیمانده خال و ایجاد لکه روی پوست یکی از بزرگترین مشکلات بعد از برداشتن خال است. با استفاده از روش هایی مانند لیزر و جراحی می توان خال های خوش خیم و بدخیم را از بین برد و گاهی اوقات این خال ها به صورت لکه های قرمز یا قهوه ای و سیاهی ظاهر می شوند. به عنوان مثال، وقتی خال با لیزر می سوزد، خال به صورت لکه ای روی صورت ظاهر می شود. در جراحی برداشتن خال، پوست بریده شده و محل آن دوخته می شود، اما با روش لیزر درمانی، خال بدون نیاز به برش و دوخت برداشته می شود. در حالی که جراحی در یک جلسه انجام می شود، برداشتن خال با لیزر به چندین جلسه درمانی نیاز دارد. احتمال بازگشت خال با لیزر وجود دارد اما با جراحی این احتمال کمتر است.

خال های باقی مانده و تیره شدن پوست به اندازه خال، محل خال و مهارت پزشک معالج بستگی دارد. به عنوان مثال، پس از درمان، جای خال در نواحی برجسته پوست مانند قفسه سینه، گونه ها و گردن جای خال باقی می ماند. اما در نواحی صورت مانند خط خنده و گوش ها که مقعر هستند، برداشتن خال هیچ تیرگی یا زخمی روی پوست باقی نمی گذارد. اما معمولاً پس از لیزر درمانی یا جراحی، خال قرمز روی پوست ظاهر می شود که پس از چند روز یا چند هفته از بین می رود.
همانطور که در قسمت قبل گفتیم، پس از برداشتن خال با لیزر یا جراحی، ممکن است محل خال تیره یا زخمی باقی بماند و راه های مفید زیادی برای حل این مشکل وجود دارد. به عنوان مثال، پس از لیزر خال، می توانید از کرم ضد آب استفاده کنید و به مدت 2-3 هفته از خانه بیرون نروید و زیر نور آفتاب نروید. مراقب باشید پس از برداشتن خال با لیزر از کرم های ترکیبی با هیدروکینون و ترتینوئین استفاده نکنید.

زمانی که خال بزرگ و ریشه دار باشد جای آن به صورت لکه قهوه ای باقی می ماند که با لیزر و ضدآفتاب پاک نمی شود. در این شرایط باید اطمینان حاصل شود که خال به طور کامل از بین رفته و لکه بر روی پوست به دلیل استفاده از لیزر ایجاد شده است. سپس می توانید از محصولات ضد لک که حاوی هیدروکینون نیستند استفاده کنید. در ضمن برای رفع تیرگی جای اسکار بعد از لیزر استفاده مداوم از کرم های ترمیم کننده کلاژن و ضدآفتاب ها توصیه می شود.

محل برداشتن خال روی پوست سبز رنگ ممکن است کمی تیره تر شود که پس از چند هفته یا چند ماه از بین می رود و جای نگرانی نیست. استفاده از لیزر Kioswitch Nd-YAG باعث بهبود سریعتر تیره شدن جای زخم، محل جراحی و علائم آکنه می شود. همچنین اگر قرمزی ناشی از لیزر و جراحی بعد از مدتی مانند چند هفته از بین نرفت، می توان از لیزر PDL یا IPL برای درمان و رفع آن استفاده کرد.

علت وجود جوش  در صورت و بدن
پوست انسان دارای منافذی است که توسط فولیکول های مو به غدد چربی زیر پوست متصل می شوند. این غدد مایعی روغنی به نام سبوم تولید می کنند. جوش ها زمانی ایجاد می شوند که این منافذ به دلایل مختلف مانند تجمع باکتری های صورت (Propionibacterium acnes) یا سلول های مرده پوست مسدود می شوند. طیف گسترده ای از عوامل باعث ایجاد آکنه می شوند، اما علت اصلی افزایش سطح آندروژن است. آندروژن نوعی هورمون است که با شروع نوجوانی افزایش می یابد و باعث رشد غدد چربی در زیر پوست می شود. روغن اضافی می تواند دیواره های سلولی منافذ پوست را بشکند و باعث رشد باکتری ها شود.

پیشگیری از آکنه
در اینجا چند نکته مراقبت از پوست برای افرادی که پوست مستعد آکنه یا آکنه دارند آورده شده است:

صورت خود را بیش از دو بار در روز با آب ولرم و شوینده آکنه بشویید.
جوش ها را دستکاری نکنید و از تخلیه جوش زیر پوست خودداری کنید زیرا ممکن است باعث افزایش عفونت و انسداد، تورم و قرمزی شود.
برای از بین بردن دائمی جوش ها خود درمانی نکنید و با پزشک متخصص مشورت کنید.
هنگام صحبت کردن، گوشی را از صورت خود دور نگه دارید.
قبل از استفاده از لوسیون ها، کرم ها یا لوازم آرایشی حتما دست های خود را بشویید.
اگر آکنه روی باسن، آکنه روی سر یا آکنه در پشت و شانه دارید. از پوشیدن لباس های تنگ خودداری کنید.
از محصولات آرایشی غیر چرب برای پوست های حساس استفاده کنید و حتما قبل از خواب آرایش را پاک کنید.
قبل از استفاده از کرم موبر، پوست و ریش خود را با آب گرم و صابون بشویید.
از قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید اجتناب کنید، زیرا باعث می شود پوست سبوم بیشتری تولید کند.
از اضطراب و استرس دوری کنید، زیرا می توانند تولید کورتیزول و آدرنالین را افزایش دهند که می تواند آکنه را بدتر کند.

اتوسیس...
ما را در سایت اتوسیس دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ارمین ازادیخواه armin19 بازدید : 84 تاريخ : چهارشنبه 10 اسفند 1401 ساعت: 14:32